Teszt Bejegyzés

2022.01.07.

Horizont Női Politikusképző

A magyar politikában továbbra is nagyon alacsony a nők részvételi aránya. Szeretnénk, ha még több tehetséges nő venne részt a közéletben. Ezért 2020 év elején az Indítsuk Be Magyarországot Alapítvány elindította a Horizont Női Politikusképző programját, 2021-ben pedig a munka folytatódik a második évfolyammal. A program alapvető célja, hogy megtaláljon és fejlesszen új női politikusokat és közéleti szereplőket, egy alapozó képzést követően a résztvevők egyéni igényeihez igazodva, az ő érvényesülésüket segítve.

A képzés két részből fog állni. Az első félévben hétvégi műhelyek keretében a résztvevők alapvető képességeit, mint a vezetés, feladatok hatékony megvalósítása, kommunikáció fogjuk szakemberek segítségével fejleszteni. A második félévben pedig kijelölt mentorok támogatásával mindenki egy saját maga által fontosnak tartott projekt megvalósításán fog dolgozni.

Jelentkezés

A Horizont Női Politikusképzőbe az alábbi Google űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Minden jelentkezőnek egy önéletrajzot,
egy motivációs levelet és egy rövid projekttervet kell leadnia.

Jelentkezés: https://forms.gle/GLn1aTnpYRKwxtd78

Jelentkezési határidő: 2021. február 7.

Az alábbiakban szeretnénk a Programmal kapcsolatos legalapvetőbb kérdésekre röviden válaszolni. A kérdések között több olyan is van, amit az érdeklődőktől kaptunk – ezeket köszönjük, és továbbra is várjuk kérdéseiteket, észrevételeiteket a [email protected] email címre.